Stap 1. Aanvraag account

Door onderstaande gegevens in te vullen, maakt u een account aan voor de website GGZ kwaliteitsstatuut en verplicht u zich om een kwaliteitsstatuut aan te bieden.

Belangrijke informatie

  • Aanbieder kwaliteitsstatuut: Alvorens u zich registreert, adviseren wij u om binnen uw organisatie af te stemmen wie het kwaliteitsstatuut aanbiedt. De aanvrager is/ zijn de regiebehandela(a)ren in de vrijgevestigde praktijk (sectie II) of de verantwoordelijke binnen de instelling (sectie III), veelal de projectleider kwaliteitsstatuut.
  • Vrijgevestigde of instelling: Op basis van de AGB-code waarmee u declareert wordt een onderscheid gemaakt tussen sectie II (vrijgevestigde) en sectie III (instelling).
  • AGB-code: Een AGB-code bestaat uit 8 cijfers, waarvan u de eerste twee in het eerste veld invult en de laatste 6 in het tweede veld.
  • Persoonlijke of praktijk AGB-code: Als u met zowel uw persoonlijke AGB-code als uw praktijk AGB-code declareert, kiest u dan uw persoonlijke AGB-code om te registreren.


-
Let op! Op basis van de door u ingevulde AGB-code biedt u uw kwaliteitsstatuut aan als vrijgevestigde en zijn secties I en II van het kwaliteitsstatuut voor u van toepassing. Alleen de volgende AGB-codes bieden het kwaliteitsstatuut aan als instelling, te weten: 06, 19, 22, 25, 30, 35, 45, 47, 54, 60, 70, 72, 73, 75, 79. Controleer of dit juist is, zo niet neem contact op met de helpdesk voordat u een account aanmaakt
Let op! Op basis van de door u ingevulde AGB-code biedt u uw kwaliteitsstatuut aan als instelling en zijn secties I en III van het kwaliteitsstatuut voor u van toepassing. Uw AGB-code valt binnen de volgende range 06, 19, 22, 25, 30, 35, 45, 47, 54, 60, 70, 72, 73, 75, 79. Controleer of dit juist is, zo niet neem contact op met de helpdesk voordat u een account aanmaakt

Nadat uw account is aangemaakt, ontvangt u een e-mailbericht, waarmee u uw account kunt activeren. U kunt pas na activatie van uw account, u verder registreren en het kwaliteitsstatuut invullen.